• https://www.facebook.com/bsgmedya@hotmail.com
  • https://www.twitter.com/bsgmedya@hotmail.com

1993 yılı Çorum Tanyeri İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğrencileri 23 yıl sonra ilk kez bir araya gelerek hasret giderdi.

23 YIL SONRA GELEN HÜZÜNLÜ BULUŞMA

 

1993 yılı Çorum Tanyeri İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğrencileri 23 yıl sonra ilk kez bir araya gelerek hasret giderdi.

1993 yılı Tanyeri İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğrencilerini 23 yıl sonra bir araya getirmeyi başaran Rıfat Kara ,Şenay Kolaç ve Kadir Baycu sosyal medya hesabı üzerinden eski arkadaşlarını davet ederek, ‘Eski Dostlar Buluşması’nı gerçekleştirdiler.

Aşıklar Tepesi Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe 5/B sınıfı öğrencilerinin tamamı katıldı. Organizasyona ayrıca sınıf öğretmeni Süheyla Mevlütoğlu’na yapılan sürpriz damga vurdu.

ÖĞRETMEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

23 yıl sonra öğrencilerini ilk kez birarada görmenin mutluluğunu yaşayan Mevlütoğlu, hem duygulandı, hem onurlandı.

Öğrencilerini yıllar sonra gören Mevlütoğlu, gözyaşlarını tutamadı. Yılların çok çabuk geçtiğini belirten Süheyla Mevlütoğlu, çok duygusal anlar yaşadığını belirterek; "Böyle bir organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.  Gerçekten çok mutlu oldum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam eder. Gelecek nesillere örnek bir tablo ortaya çıkar" dedi.

Toplantıyı organize eden  Şenay Kolaç,  “Yıllar sonra biraraya geldik. Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Duyguların hepsini bir arada yaşadık. Geçmişe gittik. Zaman zaman güldük eğlendik, zaman zaman hüzünlendik. Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz.” dedi.

ANILARINI TAZELEDİLER

İçilen çay ve kahveler eşliğinde bol bol sohbet edip eskileri yad eden sınıf arkadaşları zaman zaman duygusal anlarda yaşadı. 23 yıl önce çekilen hatıra fotoğrafına bakarak anılarını tazeleyen arkadaşlar, o yıllara giderek hüzünlendiler.

Gece boyunca devam eden etkinliğin sonunda eski arkadaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.Eski arkadaşlar bir sonraki etkinlik için sözleşerek, veda ettiler. (Haber Merkezi)

 

 

 

 




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

BİR KİTAP