• https://www.facebook.com/bsgmedya@hotmail.com
  • https://www.twitter.com/bsgmedya@hotmail.com

2006 tarihinden itibaren kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası, Çorum’da da 16-22 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI BAŞLIYOR

 

2006 tarihinden itibaren kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası, Çorum’da da 16-22 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bugün saat 08.30’da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak olan Sosyal Güvenlik Haftasının ilk gününde Çorum Belediye Başkanlığı ziyaret edilecek.

17 Mayıs 2016 Salı günü saat 10.00’da Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işyerleri ziyaret edilecek. Akşam 18.00’da ise emekli olan personele plaket töreni düzenlenecek.

18 Mayıs 2016 Çarşamba günü sat 10.00’da şehit aileleri ve gaziler, saat 15.00’da Atıl Üzelgün Huzurevi, Yaşlı Bakım ve rehabilitasyon merkezi ziyaret edilecek.

20 Mayıs 2016 Cuma günü de Sosyal Güvenlik Kurumu Çorum İl Müdürlüğü Hatıra Ormanına fidan dikilecek.   

Ayrıca, Sosyal Güvenlik Denetmenleri hafta boyunca işverenleri ziyaret ederek haftanın önemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacaklar. Hafta süresince mahalli görsel ve yazılı basında Sosyal Güvenlik ile ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak, kayıt dışı istihdamla mücadelenin önemi vurgulanacak. (Haber Merkezi)

                



320 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

BİR KİTAP