Çorum’da görevine yeni başlayan Vali Ali Çalgan, İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden kentin asayiş durumu hakkında brifing aldı.
- VALİ ÇALGAN, 
 
- EMNİYET VE 
 
- JANDARMA’DAN 
 
- BRİFİNG ALDI
 
-  
 
 
  
- 29 Eylül 2024
 
- Çorum’da görevine yeni başlayan Vali Ali Çalgan, İl Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden kentin asayiş durumu hakkında brifing aldı.
 
- Vali Çalgan, Valilik Toplantı Salonunda İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürlerinden İl Jandarma Komutanlığının çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında brifing aldı.
 
- Vali Ali Çalgan, daha sonra İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinden genel asayiş durumu ve icra edilen faaliyetler hakkında bilgi edindi./BSGMEDYA
 
-  
 
 
  
  
 
 
 
  |